Ineens stond mijn leven compleet op de kop

2020 was een heftig jaar

Met de uitbraak van Corona veranderde er natuurlijk veel voor iedereen. Toch vond ik al gauw een goed ritme in het thuiswerken en merkte dat ik dat eigenlijk wel prettig vond. Ook mijn gezin draaide lekker. Ik was dan ook erg trots op de goede basis die wij met elkaar bleken te hebben.

Dat veranderde

Dat veranderde ineens radicaal in augustus. Er gebeurden een aantal heftige zaken die een behoorlijke impact hadden op mij en mijn gezin. Ik schoot meteen in de overleefstand en probeerde te redden wat er te redden viel. Ik zorgde voor iedereen om mij heen, en plaatste mezelf op de laatste plaats. Ik nam te weinig tijd voor mezelf om hiervan te herstellen. Mijn aandacht lag volledig bij anderen.

Toen ging het met mij helemaal mis

Toen we weer in wat rustiger vaarwater kwamen ging het bij mij helemaal mis. Ik kreeg last van mijn rug en bekken wat me ernstig belemmerde in mijn dagelijkse bewegingen. Hele dagen zitten en bijna niet kunnen lopen, ik werd er gek van! Ik voelde me letterlijk gevangen in mijn eigen lichaam en besefte dat dit niet voor niks gebeurde. Ik merkte aan alles dat dit kwam omdat ik niet goed voor mezelf had gezorgd. Door mezelf op de laatste plaats te zetten nam mijn lichaam het nu van me over. Mijn lijf verplichtte me letterlijk stil te staan.

Terug naar de basis Doordat ik zelf niet lekker draaide zette ik mijn bedrijf Energique & zo op een lager pitje. Ik voelde me tenslotte verre van energiek. Ik hield me alleen nog maar bezig met de basis en richtte mijn aandacht alleen nog maar op datgene wat werkte. Gelukkig had ik nog een geweldige klus die ervoor zorgde dat ik lekker bezig kon blijven, want stilzitten is niet zo mijn dingetje. De ritme en regelmaat van die klus gaf dat me de houvast die ik zo nodig had.

Toen alleen onthaasten niet voldoende werkte, maakte ik een aantal rigoureuze keuzes. De maand december plande ik helemaal vrij om bij te kunnen tanken en na te denken hoe ik het komende jaar met mijn bedrijf verder wilde. Dat het niet op dezelfde manier kon als voorheen was hierin wel duidelijk. Maar dat wilde ik ook niet meer.

De juiste keuzes

Ik merkte dat de keuzes die ik eerder had gemaakt voor mijn bedrijf de juiste waren. Ook werd steeds meer duidelijk dat ik een andere weg met mijn bedrijf in wilde slaan, een weg die dichter bij me ligt en die me makkelijker afgaat.

The Big Support

En daarmee werd The Big Support geboren. Ik gebruikte de dingen die goed werkten van Energique & zo en liet dat opgaan in dit nieuwe bedrijf. Door her en der wat aanpassingen te doen voelde het voor mij steeds beter en meer van mijzelf.

Juist door te versimpelen, efficiënter te werken en de focus te leggen op dat wat werkt kwam ik daar waar ik moest zijn. En dat gun ik jou ook!

Soms is het nodig om een vervelende periode in je leven mee te maken om ervoor te zorgen dat je daar komt waar je moet zijn. Ik kijk dan ook terug op de afgelopen periode als een waardevolle les die ik te leren had.

Jij bent je bedrijf en hebt daarom goed voor jezelf te zorgen!


Mag ik je daarbij helpen?

​Wil jij ook aan de slag met je business? Bekijken hoe het simpeler, efficiënter kan met de focus op dat wat werkt?


Neem dan contact met me op:


www.thebigsupport.nl/contact
14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven