coaching en advies.png

Elke ondernemer zou zich van tijd tot tijd moeten laten coachen. Zelf maak ik ook regelmatig gebruik van een coach. Het maakt me scherper, helpt me nieuwe stappen te zetten en geeft me nieuwe ideeën. Kortom; het brengt me weer een aantal stappen verder in mijn onderneming.

 

Dat gun ik jou ook!

Twee weten altijd meer als één en het kan helpen om op een andere manier naar je onderneming te kijken. Wanneer je al een aantal jaren onderneemt ontstaan er vaak blinde vlekken. Een ander naar jouw situatie laten kijken brengt je een nieuw perspectief, die je zelf waarschijnlijk niet had gezien.

Als coach ben ik nuchter, eerlijk, praktisch, to the point en lees ik tussen de regels door. Ik wil wat voor jou en je onderneming goed is, dat het écht van jou voelt. We kijken daarom samen naar jouw wensen en behoeften en gaan dan samen op zoek naar oplossingen en ideeën die voor jou goed werken. Daar waar de een misschien full time (en meer) wil steken in het opbouwen van haar bedrijf, wil jij misschien ook voldoende tijd overhouden voor je gezin. We gaan hierin op zoek naar de juiste balans. 

Inmiddels heb ik 25 jaar werkervaring en weet ik van de hoed en de rand. Maar waar ik het meest in geïnteresseerd ben is wie jij bent als mens en wat jij nodig hebt om je bedrijf goed neer te zetten. Mijn specialiteit ligt bij het voorkomen van stress en toevoegen van ontspanning. Jij bent je bedrijf en dus is het belangrijk dat jij goed voor jezelf zorgt. Mijn advies is gebaseerd op het het versimpelen van je business, het efficiënter werken, en focus op dat wat voor jou goed werkt.
Als internationaal gecertificeerde NLP coach kan ik je helpen bij alles wat jou in de weg staat bij het ontspannen ondernemen. 

Wil jij ook aan de slag met je business? Een business creëren die van binnenuit klopt?
Maak dan een afspraak via onderstaande button.