boost sessie.png
Een dag jezelf helemaal onderdompelen in je bedrijf. Hoe lekker is dat?

Wat drijft jou? Zijn dat nog steeds dezelfde dingen als bij de start van je bedrijf, of zijn er in de loop der tijd zaken veranderd?
Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan dat er nu uitkomt?

Wat zijn jouw persoonlijke behoeften in je bedrijf; wil je misschien meer ontspanning, meer overzicht, de focus op dat wat je blij maakt?

Deze dag zet ik jou in de denkstand. Waar sta je nu met je bedrijf en waar wil je naartoe? Hoe zorg je er voor dat het leuk en behapbaar blijft? Wat zou er gebeuren als je weer overnieuw zou kunnen beginnen met je bedrijf, ga je dan op dezelfde voet verder als nu? Of zijn er zaken die je anders zou doen? Wat is er voor nodig om het anders te doen? Welke belemmeringen zitten je in de weg waardoor je nog niet daar bent waar je zou willen zijn?

Na het denken gaan we over tot actie; wat heb je te doen om je nieuwe ideeën om te zetten in werkelijkheid? En wie gaat dat doen, jijzelf of schakel je daar hulp voor in?

Na deze boost sessie ben jij geïnspireerd om het vanaf nu totaal anders te gaan doen en weet je precies wat je te doen staat.

 

Voortaan is ontspannen ondernemen geen geheim meer voor jou!